Mainos

Vappua vietetty rauhallisesti

Vappua on vietetty leppoisissa merkeissä. Poliisit eri paikkakunnilla luonnehtivat juhlintaa rauhalliseksi.

Poliisit ja hätäkeskukset luonnehtivat vappuaattoiltaa suorastaan ihmeellisen rauhalliseksi eri puolilla maata. Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla ei ollut iltaseitsemään mennessä sattunut mitään tavallisesta viikonloppuillasta poikkeavaa. Rauhallista oli myös Keravalla, Tammisaaressa ja Lohjalla, jossa kuitenkin jouduttiin noukkimaan veneestä pudonnut mies.

Myös Kaakkois-Suomessa oli rauhallista. Osittain siitä oli kiittäminen taivasta, joka pudotteli paikoin luntakin. Sitä saatiin ainakin Lappeenrannassa ja Imatralla. Jokunen lumihiutale putoili Kuopiossakin. Siellä oli varsin rauhallista niin kuin muuallakin Itä-Suomessa.

Keski-Suomesta ei liioin saatu suuria uutisia, vaan meno oli kuin tavanomaisena viikonloppuna. Länsi-Suomen suurissa kaupungeissa vappuaattoilta sujui järjestyspoliisien mukaan melko rauhallisesti. Turussa tosin oli aloitettu juhlinta jo myöhään eilisiltana, jolloin poliisi oli ottanut kiinni parikymmentä päihtynyttä.

Oulussa vappuaaton sää suosi kävelykadulla ja torilla kuljeskelemista. Oulun keskustassa Rotuaarin ja torin välillä oli ihmisiä liikkeellä huomattavasti enemmän kuin Kärppien liigamestaruusiltana. Oulun poliisin ja hätäkeskuksen mukaan juhlinta oli kuitenkin maltillista vielä alkuillasta.

(MTV3-STT)

(Seitsemän uutiset 30.04.2005)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.