Mainos

Vappu vaikuttaa aukioloaikoihin ja aikatauluihin

Vappu tuo muutoksia joukkoliikenteen aikatauluihin sekä kauppojen ja muiden palveluiden aukioloaikoihin.

Vappuaatto on tänä vuonna perjantaina ja yleinen vapaapäivä vapunpäivä lauantaina. Moni liike sulkee perjantaina normaalia aikaisemmin. Elintarvikeliikkeet ja muut päivittäistavarakaupan myymälät voivat olla avoinna perjantaina kello 7-18, mutta lauantaina ne ovat kiinni.

Alkon liikkeet sulkevat ovensa perjantaina jo kello 18. Seuraavan kerran alkoholimyymälät ovat avoinna vasta maanantaina.

Suomen Postin omat toimipaikat palvelevat pääsääntöisesti vappuaattona kello 18:aan asti. Vapunpäivänä Postin omat toimipaikat ovat kiinni, mutta yrittäjien hoitamat postit palvelevat omien aukioloaikojensa mukaan.

Pankit ovat perjantaina avoinna normaalisti ja lauantaina suljettuna.

Liikenne pyhä- tai lauantaiaikataulussa


Joukkoliikenne kulkee vappuaattona normaalissa perjantaiaikataulussa ja vapunpäivänä joko lauantai- tai pyhäaikataulujen mukaan. Monessa kaupungissa sisäistä yöliikennettä on lisätty perjantain ja lauantain välisenä yönä.

Kaukoliikenne kulkee perjantaina normaaliaikataulussa, mutta lauantain vuoroja on muutettu. VR jättää osan lauantain aamun vuoroista ajamatta. Pois jäävät kello 6-8:n lähdöt Porista Tampereelle, Kouvolasta Kotkan satamaan sekä Riihimäestä Lahteen. Myöskään kyseisten vuorojen paluuvuorot eivät ole aamupäivällä kulussa.

Kaukoliikenteen linja-autot kulkevat vapunpäivänä pyhäaikataulujen mukaan. Vain aikataulujen S-merkityt vuorot ajetaan.

(MTV3-STT)

Vapun vietto on aloitettu perinteisin menoin.

(Seitsemän uutiset 30.04.2004)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.