Mainos

Vapise Facebook - Google+ jyrää nyt kovaa vauhtia

Tutkijan mukaan Google+ -yhteisöpalvelun käyttäjämäärä on nyt kiihtymässä kovaa tahtia. Tutkija Paul Allenin mukaan palvelulla on jo yli 62 miljoonaa käyttäjää.

Allen arvioi Google+ -blogissaan, että Google+ -palvelun käyttäjämäärä kipuaa peräti 400 miljoonaan jo tämän vuoden aikana. Arvion mukaan palveluun on tämänhetkisellä tahdilla liittymässä huimat 625 000 käyttäjää päivittäin.

Sosiaalisen median ehdoton ykkönen on edelleen Facebook yli 800 miljoonan jäsenen määrällä. Vaikka Facebook ei myönnäkään Google+ -palvelun uhkaa, niin tunnetusti teknologiamaailmassa voi tapahtua yllättävän lyhyessä ajassa suuria keikahduksia. Myös kritiikki Facebookia kohtaan on jatkuvasti lisääntynyt. Erityisesti käyttäjiä on huolestuttanut Facebookin yksityisyydensuoja - tai oikeastaan sen täydellinen puuttuminen.

Networkworld -sivustolla kuitenkin todetaan, että jotkut Allenin aiemmista arvioista ovat olleet liian agressiivisia. Lokakuussa hän arvioi palvelulla olevan 50 miljoonaa käyttäjää. Viikkoa myöhemmin Googlen johtaja Larry Page ilmoitti luvun olevan vain 40 miljoonaa.

Allenin arvio ei ota myöskään kantaa siihen, kuinka aktiivisia jäsenet ovat käyttämään palvelua. Osa jäsenistä ei välttämättä käytä palvelua lainkaan.

Allenin arvion mukaan Google+ -palvelun jäsenmäärä on ensi kuussa jo yli 85 miljoonaa henkilöä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.