Mainos

Vapaan Suomen liitto pitää EU:n laajenemista ryöstökapitalismina

Vapaan Suomen liitto pitää EU:n laajenemispäätöstä pyrkimyksenä saada suuryrityksille lisää markkina-alueita ja halpaa työvoimaa. Puolueen mukaan EU laajentaa aluettaan "suurvallan tavoin".

Eduskuntaan pyrkivä Vapaan Suomen liitto pitää EU:n laajenemispäätöstä pyrkimyksenä saada suuryrityksille lisää markkina-alueita ja halpaa työvoimaa.

Tänään koolla ollut puolueen hallitus katsoo kannanotossaan, että "käytännössä jo liittovaltion tunnusmerkit täyttävä unioni laajentaa aluettaan suurvallan tavoin".

VSL:n ja Muutosvoimat Suomi rp:n puheenjohtaja Ilkka Hakalehto arvioi, että EU:n laajeneminen itään avaa raha- ja pääomavallalle, suuryrityksille ja suursijoittajille lisää markkinoita ja rikastumismahdollisuuksia.

-Kymmenet miljoonat tulevissa uusissa EU:n jäsenmaissa asuvat ihmiset joutuvat rosvokapitalismin harjoittaman uusimperialistisen ryöstöpolitiikan kohteeksi, Hakalehto painottaa.

Hakalehdon mielestä tämä on varmistettu sillä, että kansalaisten vapaa muutto-oikeus näistä maista muihin EU-maihin tulee voimaan vasta kuusi vuotta sen jälkeen, kun niiden liittyminen on tapahtunut ja suuryritykset ovat ensin vapaasti saaneet käyttää niissä olevaa halpaa työvoimaa hyödykseen.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.