Mainos

Vantaan yhteisöt samalle nettisivulle

Vantaan julkisyhteisöt siirtyvät samaan nettiosoitteeseen uusille TietoVantaa-sivuille, jotka on avattu virallisesti tänään. Viranomaisten ja elinkeinoelämän yhteisen hankkeen suurena tavoitteena on tuoda saman "oven" taakse kaikki merkittävimmät vantaalaiset palvelut.

-Yhtä laajalla yhteistyöpohjalla toteutettua tietoyhteiskuntajärjestelmää ei ole missään muualla, vakuutti kaupunginjohtaja Erkki Rantala TietoVantaan avajaistilaisuudessa tiedekeskus Heurekassa. Internet-osoitteesta on hänen mukaansa tarkoitus kehittyä vantaalaisten sähköinen tietopankki ja keskustelukanava, jonka valtteja ovat nopeus ja interaktiivisuus.

Ensi alkuun mukana ovat kaupungin lisäksi paikalliset seurakunnat, poliisi, kauppakamari sekä Vantaan yrittäjät ja Vantaan Sanomat. Viimeksi mainittu päätoimittajineen kantaa painovapauslain mukaisen vastuun TietoVantaan sisällöstä.

-Kaupunki tulee panostamaan myös siihen, että kaupunkilaiset, joilla ei vielä ole mahdollisuutta omien laitteiden hankintaan, pääsevät TietoVantaan palvelujen piiriin esimerkiksi kirjastoissa ja yhteispalvelupisteissä, Rantala lupasi.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.