Mainos

Vantaan räjähteen alkuperä selvisi

Vantaan Martinlaakson dynamiittitapauksessa räjähteen luovuttamisesta epäilty mies ja räjäyttämisellä uhkaillut olivat tuttuja keskenään.

Poliisi on pidättänyt noin 30-vuotiaan miehen, jonka epäillään antaneen dynamiitin Vantaan Martinlaaksossa räjäyttämisellä uhkailleelle miehelle. Räjähteen luovuttamisesta epäillyn kotoa löytyi vielä kolme samanlaista dynamiittipötköä nalleineen.

Dynamiitteja epäillään alun perin varastetuiksi erään muuton yhteydessä. Räjähteen luovuttamisesta epäilty mies oli sattumalta päässyt räjähteisiin käsiksi ollessaan muuttoapuna. Poliisi uskoo, että nyt kaikki tapaukseen liittyvät räjähteet on löydetty.

Eilen Espoossa kiinniotettu ja tänään pidätetty mies on poliisin mukaan selvittänyt hyvin osuutensa asiaan. Dynamiitin luovuttamisesta epäilty mies ja räjäyttämisellä uhkaillut olivat tuttuja keskenään.

Vantaalaisen ravintolan ulkopuolella lauantaina räjähteillä uhkaillut mies ei vienyt saamaansa räjähdettä sisälle ravintolaan. Miehen hallussa ollut dynamiittipötkö oli 125 gramman painoinen tehdaspakkaus. Poliisin alustavien arvioiden mukaan dynamiitti ei kuitenkaan olisi ollut uhkailutilanteen aikana toimintakunnossa.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.