Vantaan lukuisista rattijuopoista törkein kuusi promillea

Vantaan rattijuopumuksesta epäillyistä yhtä lukuun ottamatta kaikki ovat miehiä. Humalaiset kuljettajat työllistivät poliisia myös Juvalla.

Vantaalla on jäänyt viikonlopun aikana kiinni poikkeuksellisen paljon rattijuoppoja.

Vantaan poliisin mukaan 14:stä haaviin jääneestä 11 on puhaltanut törkeät rattijuopumuslukemat. Vuonna 1968 syntyneen miehen puhallus ylsi peräti kuuteen promilleen.

Rattijuopumuksesta epäillyistä yhtä lukuun ottamatta kaikki ovat miehiä. Neljältä puuttuu lisäksi ajo-oikeus. Nuorimmat kiinni jääneet ovat syntyneet vuonna 1991.

Juopuneet kuljettajat on tavoitettu pääsääntöisesti normaalin partioinnin yhteydessä.

Rattijuopot liikenteessä myös Juvalla

Viikonvaihteen aikana Juvalla liikuskeli useita rattijuoppoja.

Eilisaamuna viiden aikaan mies ajoi moottoripyörällä kahden promillen humalassa Juvan leirintäalueella.

Illalla mies liikkui henkilöautolla yli kolmen promillen humalassa paikallisen huoltamon lähettyvillä. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja auton omistajaa kulkuneuvon luovuttamisesta juopuneelle.

Leirintäalueella nuori mies ajoi perjantai-iltana autolla kahden promillen humalassa.

Suurimmat lukemat puhalsi torstai-iltana Hotelli Juvan lähettyvillä pakettiautoillut mies. Mies oli lähes neljän promillen humalassa. Kuljettajalta otettiin kortti pois ja hänet määrättiin ajokieltoon välittömästi.

Viikonloppuna Juvalla järjestettiin Puustock-rockfestivaali. Poliisi kirjasi tapahtumasta muutamia rikosilmoituksia, kuten pahoinpitelyjä ja varkauksia.

(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat