Mainos

Vantaalaismies iski nyrkillä arabidiplomaattia

41-vuotias mies löi saudiarabialaista diplomaattia kerrostaloasunnossa Vantaalla. Mies kertoi hermostuneensa kovaa soitettuun ”jalla jalla” -musiikkiin.

Tapahtumat sattuivat joulukuussa 2013. Suomalaismies oli kertomansa mukaan hermostunut asunnosta kuuluneeseen kovaan musiikkiin ja mennyt huomauttamaan asiasta.

Mies kiisti lyöneensä, mutta oikeus uskoi saudiarabialaista. Tämän mukaan 41-vuotias tönäisi ensin rinnasta kahdesti ja löi sen jälkeen nyrkillä kasvoihin.

Diplomaatin mukaan mies oli vielä uhannut tappavansa miehen, jos joutuu palaamaan vielä uudestaan. Diplomaatti kiisti, että asunnossa olisi soitettu musiikkia kovaa. Mitään juhlia ei ollut ja sisällä olivat vain hänen vaimonsa ja heidän vauvansa.

Vantaalaismies kuvasi oikeudessa röyhkeäksi tyypiksi, joka usein ajoi diplomaattiautonsa aivan ulko-oven eteen.

Ongelmia parisuhteeseen

Diplomaatti kertoi tapahtuman aiheuttaneen ongelmia hänen parisuhteeseen, koska hän ei miehenä ollut kyennyt puolustamaan heidän kotinsa koskemattomuutta. Nyttemmin takaisin Saudi-Arabiaan matkustanut vaimo oli alkanut pitämään häntä heikkona.

Vantaalaismies tuomittiin pahoinpitelystä, laittomasta uhkauksesta sekä myöhemmin tapahtuneista törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta yhteensä 3 kk 10 pv ehdolliseen vankeusrangaistukseen.

41-vuotiaan on maksettava diplomaatille yhteensä 1900 euroa korvauksia sekä 2100 euroa oikeudenkäyntikuluja.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.