Mainos

Vanki pahoinpiteli Alibin päätoimittajan

Noin 20-vuotias vanki saatiin taltutettua vasta useamman miehen voimin. Päätoimittaja Mika Lahtonen joutui pahoinpitelyn uhriksi myös lokakuussa.

Rikoslehti Alibin päätoimittaja Mika Lahtonen on joutunut pahoinpidellyksi haastattelukäynnillään Jokelan vankilassa Uudellamaalla. Vartijan poistuttua paikalta vanki hyökkäsi Lahtosen kimppuun, potkaisi päähän sekä löi tuolilla ja nyrkeillä.

Asiasta ensimmäisenä uutisoineen Iltalehden mukaan uhri vietiin ambulanssilla sairaalaan.

Pahoinpitely tapahtui iltapäivällä, kun Lahtonen oli mennyt yhdessä toisen toimittajan ja kuvaajan kanssa tapaamaan vankia Lahtosesta tehtävää henkilökuvaa varten.

Vankilan apulaisjohtaja Jarmo Salminen kertoi Iltalehdelle, että vartija näki tapahtumat valvontakamerasta ja ehti paikalle noin 30 sekunnissa. Vanki saatiin taltutettua vasta useamman miehen voimin.

Pahoinpitelyn syy ei ollut iltapäivällä tiedossa.

Ilta-Sanomien mukaan kyseessä oli noin 20-vuotias vanki, joka hyppäsi haastattelutilassa pöydän yli Lahtosen kimppuun. Pahoinpitelyn jälkeen uhri oli kuitenkin tajuissaan ja pystyi kävelemään sekä puhumaan.

Lahtonen joutui pahoinpitelyn uhriksi myös lokakuussa. Hänet pahoinpideltiin Helsingissä ravintola Pataässän edessä. Poliisi otti tekopaikalta kiinni pahoinpitelystä epäillyn "nahkaliivimiehen". Lahtosen tuntema mies kuristi häntä vajaat puoli minuuttia, ennen kuin ravintolan vahtimestari tuli väliin.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.