Mainos

Vanhemmat uskovat yhä Madeleinen löytyvän hengissä

Toukokuussa Portugalissa kadonneen Madeleine-tytön vanhemmat Kate ja Gerry McCann uskovat edelleen vahvasti siihen, että heidän tyttärensä löytyy vielä hengissä.

Madeleinen tapaus joutui tiistai-iltana uuden kohun valtaan, kun vanhempien tiedottaja kertoi lehdistötilaisuudessa perheen hyväksyneen mahdollisuuden Madeleinen menehtymisestä - ensimmäistä kertaa sitten lapsen katoamisen.

- Kate ja Gerry ovat realistisia ymmärtämään sen, että Madeleine on mahdollisesti kuollut. He eivät ole luopuneet toivosta, että heidän lapsensa olisi elossa, mutta ihmisluonto valmistautuu aina pahimpaan. Vanhemmat haluavat saada tietää, mitä tapahtui, tiedottaja Clarence Mitchell totesi tiedotusvälineille.

Gerry McCann pyörsi myöhemmin nettipäiväkirjassaan tiedottajan lausuntoa.

- Tiedoista poiketen Kate ja minä emme hyväksy sitä, että Madeleine olisi "todennäköisesti" kuollut. Tiedämme sen olevan mahdollista, mutta Madeleinen vahingoittamisesta ei ole mitään viitteitä. Se antaa meille toivoa, että hän löytyisi vielä elossa, Gerry kirjoitti blogissaan.

Myöskään Madeleinen isovanhemmat eivät ole hyväksyneet lapsenlapsensa mahdollista kuolemaa.

- Tässä vaiheessa emme hyväksy ajatusta, että Madeleine olisi menehtynyt. Olen valmis kärsimään toivossa, että Madeleine on elossa, Katen äiti Sue Healy totesi Liverpool Daily Post -sanomalehdelle.

Tietokone takavarikoitiin

Gerry McCannin Portugalissa käyttämä tietokone takavarikoitiin alkuviikosta poliisin toimesta. Tiedottajan mukaan vuokralla ollut tietokone oli "kerännyt pölyä" vanhempien vuokra-asunnolla toukokuusta lähtien, eikä siitä olisi apua etsinnöissä.

Viime aikoina Portugalin poliisi on vähentänyt tuntuvasti miehitystään Madeleinen tapauksen tutkinnassa. Laajimmillaan noin sadan poliisin tutkintaryhmä on kutistunut nykyiseen kuuteen tutkijaan.

Katoamishetkellä kolmevuotias Madeleine McCann siepattiin hotellihuoneestaan Praia da Luzin rantakohteessa Portugalissa, kun hänen vanhempansa olivat vain muutamien kymmenien metrien päässä hotellin piha-alueella syömässä. Syyskuussa vanhemmat asetettiin epäillyiksi katoamisen johdosta.

(MTV3-AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.