Mainos

Vanhemmat hävittivät tyttärensä ruumiin sementtiin hautaamalla

Ranskalaisvanhempia epäillään kehitysvammaisen tyttärensä surmaamisesta ja tämän ruumin hävittämisestä sementtiin upottamalla.

Kadonneeksi ilmoitetun 8-vuotiaan Marina Sabatierin ruumis löydettiin lauantaina Le Mansista tämän isän työpaikalta. BBC:n mukaan ruumis löytyi säiliöstä, joka oli täynnä sementtiä.

Vanhemmat olivat keskiviikkona ilmoittaneet tytön joutuneen siepatuksi. Isän mukaan tyttö oli viety parkkipaikalla autosta sillä aikaa, kun hän oli ollut hakemassa ruokaa McDonaldsista.

Syyttäjän mukaan näyttää kuitenkin siltä, että Marina sai surmansa jo viime kuussa lyömisen seurauksena. Todisteet viittaavat siihen, että ruumista oli säilytetty pakastimessa ennen sementtiin hautaamista.

Ruumiin löydyttyä vanhemmat myönsivätkin kohdelleensa Marinaa kaltoin. He väittävät kuitenkin tytön kuoleman olleen luonnollinen.

Vanhempien mukaan he löysivät tytön kaatuneena kellarin lattialta elokuun alkupuolella. Havaittuaan tytön kuolleeksi vanhemmat kertoivat joutuneensa paniikkiin, jonka vuoksi he säilöivät ruumiin pakastimeen. Myöhemmin isä vei ruumiin työpaikalleen, jossa piilotti sen säiliöön. Tämän jälkeen hän täytti säiliön vielä sementillä.

Vanhempia syytetään nyt tytön surmaamisesta, pahoinpitelystä sekä poliisin harhauttamisesta. Heitä uhkaa elinkautinen tuomio.

Pariskunnalla on neljä muuta lasta, jotka on otettu huostaan tapauksen paljastuttua.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.