Mainos

Vanhasen ja Mertalan ero ei yllättänyt MTV3:n lukijoita

Entisen pääministerin Matti Vanhasen ja toimitusjohtaja Sirkka Mertalan ero on puhuttanut tänään MTV3:n lukijoita.

Pariskunnan kihlauksen purkautumisesta kertova uutinen keräsi muutamissa tunneissa jo lähemmäs parisataa kommenttia. Yllätyksenä kovin moni lukijoista ei eroa pitänyt.

- Tuo kihlaus vaikutti alusta alkaen jotenkin hätäratkaisulta. Jotkut, joilla on tavallista pidempi poliittinen muisti, muistavat missä tilanteessa tuo kihlaus julkistettiin. Tekstiviestikohuhan tuolla kihlauksella vaiennettiin sotkemalla asiat. Jos valhe paljastuu, se paikataan vielä suuremmalla ja uskomattomalla valheella. Tuo nyt ei sovi ihan tähän tapaukseen, mutta on yksi versio siitä. Tyypillistä poliitikkojen touhua, ei pelkästään kepulaisten.

Jotkut lukijoista epäilivät myös Vanhasen pääministerin paikasta luopumisen vaikuttaneen eroon.

- Syitä on yleensä molemmissa. Se vaan on näin, kun valta loppuu, loppuu suhteet... valta kiehtoo!!

Osapuolille satoi kuitenkin myös tukea ja ymmärrystä.

- On se vaan raakaa olla julkisuuden henkilö, kaiken kansan retosteltava. Ihmissuhteet ovat vaikeita. Hyvä elämänkumppani on kuin lottovoitto ja se tulee harvan kohdalle, toteaa eräskin lukija.

- Niin ne eroaa muutkin kaikessa hiljaisuudessa. Nämä kaksi ovat joutuneet tutustumisesta alkaen tarkkailtavaksi ja nythän se aika onkin ratkaista tuleeko suhteesta mitään. Ei tullut ja sillä siisti.

Monet tuumivat, että mahtaakohan Mertala kirjoittaa Susan Ruususen tapaan kirjan kokemuksistaan pääministerin puolisona. Jotkut intoutuivat myös veikkailemaan osapuolten tulevia seuralaisia - tai tarjoutuivat jopa itse sellaisiksi.

- Jälleen yksi Tyylikäs Nainen vapaana fiksulle miehelle. Olisi hienoa tulla Sirkan valitsemaksi.

Lue myös:

Koonnut:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.