Mainos

Vanhasen elekieli kertoi pidätetystä raivosta

Pääministeri Matti Vanhasen tiedotustilaisuus oli Suomen oloissa poikkeuksellisen dramaattinen. Paikalla olevien toimittajien mukaan Vanhanen tuli saliin raivoa pidättäen ja myös lähti salista nopeasti, vastaamatta toimittajien kysymyksiin.

Kun Vanhanen istui pöydän ääreen, hän vaikutti päällisin puolin rauhalliselta, mutta silmälasien käsittely antoi osviittaa hänen tunnetilastaan. Vanhanen otti lasit päästään useaan otteeseen ja laittoi ne painokkaiden lauseiden jälkeen takaisin rivakasti päähänsä.

Tiedotustilaisuuden aiheena oli Yleisradion Silminnäkijä-ohjelman väitteet, joiden mukaan Vanhanen on saanut nimeltä mainitsemattomalta rakennusyhtiöltä ilmaisia tarvikkeita omaan rakennusurakkaansa.

Vanhasen ääni pysyi rauhallisena, jopa hienoinen hymy käväisi hänen kasvoillaan, kun hän kertasi Yleisradion kertomaa.

- Ohjelmassa oli nähty paljon vaivaa sen todistamiseen, että olisin väittänyt yksin rakentaneeni talon.

- Oli käytetty lähteenä Matti-kirjaa, mutta ei oltu viitsitty lukea kohtaa, jossa kerrottiin, että rakentamiseen oli käytetty myös ulkopuolista apua.

Vanhanen sanoi toivovansa Yleisradion esittävän väitteensä tueksi lisää materiaalia, jotta Vanhanen pystyisi puolustautumaan.

- Annankin nyt puheenvuoron TV2:n toimittajalle, sanoi Vanhanen.

Kun puhujaa ei kuulunut, alkoi Vanhasen äänessäkin jo kuulua raivo.

- Ei voi olla, että esitetään keskusrikospoliisin tutkintaan johtavia väitteitä, jos ei olla täällä esittämässä argumentteja.

Katso pääministeri Matti Vanhasen tiedotustilaisuus MTV3 Katsomosta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.