Mainos

Vanhasella hallituspuolueiden tuki

Hallituspuolueet ovat ilmoittaneet tukevansa pääministeri Matti Vanhasta (kesk.). MTV:n Huomenta Suomessa vierailleen kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtajan Petteri Orvon mukaan niin kokoomus, vihreät kuin RKP:kin seisovat Vanhasen takana. Myös keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Timo Kalli vakuuttaa puolueensa tukevan yksimielisesti pääministeriä.

Orvon mukaan Vanhasen teot puhuvat hänen puolestaan.

- Matti Vanhanen on ollut ja on erittäin hyvä pääministeri tälle hallitukselle, joka on tehnyt hyvää ja määrätietoista politiikkaa. Me luotamme häneen. Ja mikäli mitään uutta ratkaisevaa ei löydy, me olemme täysin valmiita jatkamaan hallituksessa hyvää yhteistyötä Vanhasen johtamana, Orpo tarkentaa.

Orpo peräänkuuluttaa kuitenkin asioiden ripeää selvittämistä. Hän myös vaatii Yleltä selvitystä Vanhasta koskevista rakennusmateriaaliväitteistä.

- Toivotaan, että Yle kertoo tarkemmin, mistä tässä oikein on kysymys, jotta pääministeri sitten voi niihin vastata. Tässä on nyt heitetty ilmaan kiusallinen pääministeriin kohdistuva asia, epäilyksen varjo, ja siksi tämä pitäisi nopeasti selvittää, Orpo toteaa.

Kallin mukaan kyseessä on ajojahti pääministerin kaatamiseksi.

- Minä koen, että tämä ajoitus ja nimenomaan ilmianto eiliselle päivälle, on ollut jonkinlainen harkittu ajoitus. Tässä yritetään selvästi kaataa pääministeriä, Kalli sanoo.

(MTV3)

Katso keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtajan Timo Kallin ja kokoomuksen eduskuntaryhmän varapuheenjohtajan Petteri Orvon haastattelu (Huomenta Suomi 30.9.2009)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.