Mainos

Vanhanen vierailee Kuwaitissa

Vierailulla ovat esillä niin poliittiset kuin kaupallisetkin kysymykset. Vanhanen on sanonut haluavansa kuulla Kuwaitin johdon näkemyksiä siitä, miten Muhammad-pilakuvien aiheuttamasta tilanteesta päästäisiin ulos.

Pääministeri Matti Vanhanen tekee tänään pikaisen vierailun Kuwaitiin tapaamaan emiiri Sabah Al-Ahmad Al-Jaber Al-Sabahia.

Vierailulla ovat esillä niin poliittiset kuin kaupallisetkin kysymykset. Poliittisesti mielenkiintoisen Vanhasen matkasta tekee profeetta Muhammedia esittävien pilapiirrosten julkaisusta kehkeytynyt poliittinen kuohunta ja mellakointi. Vanhanen on sanonut haluavansa kuulla Kuwaitin uuden emiirin näkemyksiä siitä, miten vaikeasta tilanteesta päästäisiin ulos.

Esillä keskusteluissa ovat mm. puolustusvälineyhtiö Patrian kauppatoiveet. Patria on tarjonnut Kuwaitiin AMV-pyöräajoneuvoja, joista saattaa toteutuessaan tulla satojen miljoonien eurojen kaupat.

Kaupoista keskusteltiin myös viime vuoden toukokuussa, jolloin Vanhanen viimeksi vieraili Kuwaitissa liikemiesvaltuuskunnan kanssa.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.