Mainos

Vanhanen palkittiin New Yorkissa

Pääministeri Matti Vanhanen on palkittu New Yorkissa Louise Blouin Foundation -säätiön palkinnolla. Vanhanen vastaanotti palkinnon eilen yhteistyössä YK:n kanssa järjestettävän Global Creative Leadership -huippukokouksen yhteydessä. Tänä vuonna tilaisuudessa palkittiin kolme eri alojen asiantuntijaa ja johtajaa globaalien kysymyksien parissa saaduista saavutuksista.

Palkinnon myöntäjä perustelee Vanhasen palkitsemista hänen teknologisten innovaatioiden ja globaalin ilmastonmuutosvastuun edistämisestä työssään. Palkinnon ovat aiemmin saaneet mm. Yhdysvaltain ex-presidentti Bill Clinton, Jordanian kuningas Abdullah II jaWikipedian perustaja Jimmy Wales.

Louise Blouin Foundation on vuonna 2005 perustettu säätiö, jonka tavoitteena on lisätä ymmärrystä globalisaation seurauksena muodostuneista haasteista ja mahdollisuuksista. Säätiö on aktiivinen erityisesti taiteiden, talouden ja neurologian aloilla.

Järjestyksessään neljäs Global Creative Leadership -huippukokous on koonnut yhteen valtion- ja hallitusten päämiehiä, yritysjohtajia sekä taiteen ja tieteen edustajia New Yorkiin 23. - 25. syyskuuta

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.