Mainos

Vanhanen kehuu SuomiAreenaa

Kansanedustaja Matti Vanhanen (kesk) liputtaa SuomiAreenan puolesta. Vanhanen pitää MTV:n järjestämää tapahtumaa tärkeänä keskustelutilaisuutena. Ex-pääministerin mukaan SuomiAreena luo hyvät puitteet avoimelle keskustelulle.

- Tämän tyyppistä keskustelua tarvitaan aina. Voidaan keskustella asioista, jotka eivät kytkeydy mihinkään akuutteihin ongelmiin. Tällainen värittää keskustelua aina väärällä tavalla. Täällä Porissa keskustelua voidaan käydä ilman, että siitä vedetään johtopäätöksiä akuutteihin kriiseihin.

Vanhasen mukaan SuomiAreena tarjoaa politiikoille myöskin vapaamman tunnelman käydä keskustelua. Hän itse viihtyy tapahtumassa kaksi päivää.

- Poliitikot ovat täällä mukana aidosti kesätunnelmissa. Voi fundeerata vähän vapaammin ilman päiväkohtaista päätöksentekopainetta.

SuomiAreenassa on tehty tänä vuonna historiaa. Tapahtumaan tuotiin ensimmäistä kertaa eduskunnan valiokunnan kokous kansan keskelle. Vanhasen mukaan idea on hyvä.

- Se on hyvä avoimuuden merkki. Nyt on mielenkiintoista nähdä, minkälaisia kokemuksia siitä saadaan.

Ex-pääministerin oma kesäloma on sujunut kesätapahtumia kierrellen. Hän toteaa naurahtaen, että laiskuus lisää tuottavuutta ja lomalla sekin on sallittua.

Matti Vanhanen toimittaja Mikko Honkalan haastattelussa

3:15

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.