Mainos

Vangittu kettutyttö nälkälakkoon

Orimattilan turkisiskusta vangittu 19-vuotias nainen aloittaa nälkälakon. Hän ilmoitti asiasta Mustasaaren käräjäoikeudelle, joka päätti tiistaisen istuntonsa jälkeen pitää hänet edelleen vangittuna.

Helsinkiläisnainen vetoaa turkistarhauksen kieltämistä koskevaan Annika Lapintien tekemään lakialoitteeseen. Nainen vaatii aloitteen siirtymäajan lyhentämistä kahdeksi vuodeksi. Lapintien aloitteessa siirtymäajaksi mainittiin 10 vuotta.

Nainen vaatii lisäksi vapauttamistaan. Hänestä ei ole oikein, että heitä ampunut turkistarhaaja on yhä vapaalla jalalla. Nälkälakostaan ilmoittanut nainen on ollut vangittuna kolme ja puoli viikkoa.

Vangittuna oleva on yksi viidestä nuoresta, jotka iskivät itsenäisyyspäivänä Orimattilassa sijaitsevalle turkistarhalle. Muut iskussa kiinni otetut nuoret sekä heitä ampunut turkistarhaaja odottavat oikeudenkäyntiä vapaalla jalalla.

Helsinkiläisnaisen epäillään osallistuneen useisiin törkeisiin vahingontekoihin. Naisen vangitsemisasia on seuraavan kerran käräjillä viimeistään kahden viikon kuluttua.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.