Vangitse valo ihollesi

Helmen muuttumisleikkiin saapunut Katja Paananen sai upean juhlalookin meikkitaiteilija Riia Koiviston avustuksella. Kasvomeikki viimeisteltiin timanttipuuterilla, joka tuo valoa kasvoille.

Timanttipuuteri on juhlakauden must-tuote, jota voi käyttää esimerkiksi luomivärinä. Puuterilla voi korostaa vaikkapa kulmaluuta, dekoltee-aluetta, yläluomia ja huulten amorkaarta. Meikkitaiteilija Riia Koivisto levitti timanttipuuteria tällä kertaa Katjan koko silmäluomen päälle ja ohimolle. Tuote levitettiin iholle varovaisesti siveltimen kanssa. Tuotetta ei kannata käyttää liikaa. Vain pieni häivähdys timanttipuuteria on paras tapa vangita katseet.

Timanttipuuteria voi käyttää luomivärin sijasta tuomaan eloa katseeseen tai yhdessä luomivärin kanssa, jolloin puuteri muuttaa hieman luomivärin sävyä.

Valoa talven juhliin

Katjan kasvomeikki viimeisteltiin NIVEA Pure Diamond Loose Powder -timanttipuuterilla, joka on upea valon tuoja talven juhliin. Timanttipuuteria voi käyttää luomivärinä, kulmaluulla, dekolteella tai huulten amorkaarella.

Artikkelin tarjoaa:

Kuvat: Tommi Penttinen, NIVEA

Lue myös:

    Uusimmat