Vanessa Paradis puhuu salaperäisesti elämäntilanteestaan

Johnny Deppin elämänkumppanina tunnettu Vanessa Paradis ei suostu puhumaan väitetystä erostaan, vaan puhuu elämäntilanteestaan hyvin salaperäisesti.

Huhut Johnny Deppin ja Vanessa Paradisen erosta ovat käyneet viime aikoina vilkkaana. Paradis hämmensi soppaa entisestään uusimman elokuvansa Cafe de Flore in Parisin ensi-illassa, Daily Mail uutisoi. Mustaan nahkatakkiin ja valkoiseen mekkoon pukeutunut nainen esiintyi ensi-illassa ilman Deppiä.

– Tiedätkö, kun syön kolme hernettä, olen raskaana. Kun käyn kaupungissa, olen ostamassa taloa. Talvella olen eroamassa, kesäisin olen menossa naimisiin. Olen ollut menossa naimisiin viimeiset viisitoista vuotta. Kaiken lisäksi minun täytyy vastata kaikkiin näihin huhuihin, tähti parahti kun toimittaja kysyi Paradiselta hänen elämäntilanteestaan.

Huhujen mukaan Depp ja Paradis ovat eläneet erossa jo jonkin aikaa. Pariskunta ei ole koskaan mennyt naimisiin, mutta heillä on kaksi yhteistä lasta. Paradis on sanonut, ettei usko avioliittoon tai sielunkumppanuuteen, koska jos sielunkumppanin menettää, kaikki on mennyttä.

– Ajatus sielunkumppanuudesta on kaunis ja hyvin romanttinen, jos puhutaan elokuvasta tai laulusta, mutta tosielämässä pidän ajatusta pelottavana, Paradis sanoo.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja