Mainos

Vanessa Minnillo etsii sisäistä kauneutta

Vanessa Minnillo on malli, näyttelijä, tv-persoona sekä Nick Lacheyn tyttöystävä. Neito nähdään nyt tv-ohjelmassa, jossa etsitään sekä sisäistä että ulkoista kauneutta.

Kuva: Getty Images, Christopher Polk

Kuva: Getty Images, Christopher Polk

Kuva: Getty Images, Ethan Miller

Minnillo juontaa ja tuomaroi True Beauty -ohjelmaa, jossa kilpailee kymmenen ihmistä maan kauneimman ihmisen tittelistä. Ohjelmassa punnitaan sisäistä ja ulkoista kauneutta. Kisan voittaja saa 10 000 euroa ja pääsee People-lehden 100 kauneimman ihmisen listalle.

Minnillolla on missitausta. Neidon kontoilla on muun muassa Miss Teen USA-titteli. Hän on poseerannut muun muassa Maxim-lehden, Shapen ja Luckyn kannessa. Vuonna 2006 Maxim-valitsi hänet 100 seksikkäimmän ihmisen listalle sijalle 15.

Kuva: Getty Images, Frazer Harrison

Kuva: Getty Images, Ethan Miller

Kuva: Getty Images, Jason Merrit

Kaunotar on kokeillut myös näyttelemistä. Hänet on nähty muun muassa Suomessakin suositussa Kauniit ja rohkeat sarjassa. Vuonna 2008 hän näytteli pääosaa Disaster Moviessa, jonka The Times -lehti nimesi vuoden huonoimmaksi elokuvaksi.

Kuva: Getty Images, Christopher Polk

Kuva: Getty Images, Jason Merrit

Kuva: Getty Images, Stephen Lovekin

Minnillo seurusteli Nick Lacheyn viime kesään saakka, kunnes pariskunta erosi hetkeksi. Nyt söpöläiset ovat taas yhdessä. Minnillon kerrottiin auttaneen Lacheyta pääsemään yli Jessica Simpsonista, jonka kanssa mies oli naimisissa vuosina 2002-2006.

Pariskunta haaveilee kolmesta tai neljästä lapsesta. "Tiedän, että Nick tulee olemaan loistava isä", Minnillo hehkuttaa.

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Wireimages/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.