Vanessa Hudgens peitteli kasvojaan ihohoidon jälkeen, katso

Näyttelijä Vanessa Hudgens kuvattiin hihanpielus kasvojensa edessä, kun nuori neito asteli pois ihonhoitoon ja vahaukseen erikoistuneelta klinikalta, kertoo Celebuzz.com.

Sinkuksi tovi sitten heittäytynyt Vanessa Hudgens, 22, bongattiin astelemassa ulos kauneusklinikalta Kaliforniassa. Aurinkolaseihin ja siniseen huppariin sonnustaunut nuori nainen peitteli kasvojaan käsin. Monilahjakkuus kuitenkin hymyili hihansa piiloista tämän piirittäneille paparazzeille. Hudgens oli juuri vieraillut Ricki Criswellin ihonhoito ja vahaus -studiolla.

Celebuzz.comin sivuilla spekuloidaankin, oliko neitonen käynyt poistattamassa kasvojensa ihokarvoja, kun hän ylähuulenseutuaan niin kovasti peitteli. Neito kun on niin kovin tummaverinen.

Herttainen näyttelijä promoaa parhaillaan Beastly-nimistä elokuvaansa, joka on moderni versio iki-ihanasta Kaunotar ja hirviö -tarinasta. Elokuvassa nuori, komea – ja erittäin ylimielinen – teini muuttuu hirviöksi. Kuka on niin epäpinnallinen, että voisi moiseen (karvattomaan) hirviöön rakastua?

Vanessa Hudgens peitteli kasvojaan ihohoidon jälkeen – katso kuvat celebuzzin sivuilta!

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: Celebuzz.com, imbd.com

Kuva: GettyImage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat