Vanessa Hudgens oli vilauttaa rintansa, katso kuvat!

Suosittu näyttelijätär oli lähellä sortua pahimman luokan muotimokaan mekossaan, jonka pääntie oli hyvin avara.

High School Musical -elokuvista tuttu Vanessa Hudgens oli sonnustautunut printtikuvioituun maksimekkoon. Punaisella matolla Cirque du SoleilinIris-spektaakkelin ennakkonäytöksessä Los Angelesissa viihtynyt tähti oli kuitenkin ollut aavistuksen verran liian rohkea valitessaan asuaan.

Miltei napaan ulottuva kaula-aukko ei jättänyt paljon arvailujen varaan. Näyttelijättären liikkeet olivat läpi illan hyvin rauhalliset ja hallitut - eikä syyttä.

Hudgens oli turhaan yhdistänyt asuunsa myös juuri rintojen kohdalla roikkuvan korun. Ikään kuin näyttelijä olisi halunnut varmistaa, etteivät juhlijoiden katseet vaan karkaisi hänen rinnoistaan.

Etenkin Hudgensin vasen rinta piti paikallaolijoita jatkuvassa jännityksessä. Nuoren näyttelijän liikkuessa rintaa näkyi koko ajan enemmän ja enemmän. Odotettua vilautusta ei kuitenkaan tapahtunut.

Hudgens olisi voinut valita ylleen hieman tyköistuvamman maksimekon. Muodoton helma ja vyötärö yhdistettynä äärimmäisen paljastavaan yläosaan loivat hyvin epätasapainoisen kokonaisuuden.

MTV3/Helmi

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja