Vampyyrifani hankki koko selän Twilight-tatuoinnin

Twilight-saagasta tutut hahmot koristavat vampyyrifanin selkänahkaa, ja lisää tatuointitaidetta on luvassa.

Englannin Readingissa asuva supermarketin työntekijä Cathy Ward, 49, on pesunkestävä Twilight-fani. Tämä vampyyrifani hankki koko selän mittaisen Twilight-tatuoinnin, josta löytyy yhteensä kolme erilaista kuvaa Robert Pattinsonin esittämästä Edward-vampyyristä, kahdet Kristen Stewartin näyttelemän Bellan kasvot sekä Taylor Lautnerin esittämä Jacob.

Cathy Wardin valtava Twilight-tatuointi, katso kuva Odditycentralin nettisivuilta.

Vampyyri-fani kertoo ottaneensa tatuoinnin kunnianosoituksena siitä, että Twilight on auttanut häntä painonpudotuksessa. Vampyyreihin hurahtaminen auttoi naista pienentämään vaatekokoaan useampia numeroita vain puolessa vuodessa: hän käytti lähes kaiken vapaa-aikansa elokuvien ja kirjojen parissa.

Painonpudotuksen jälkeen Cathy päätti hankkia pienen kuvan selkäänsä muistoksi projektista, mutta lopulta tatuoinnista tuli koko selän mittainen taideteos. Tatuoinnin teko kesti 22 tuntia yhteensä ja maksoi yli 2200 euroa.

Tatuointiprojekti ei kuulemma ole vielä valmis, vaan lisää Twilight-aiheisia tatuointeja on luvassa käsiin ja keskivartaloon vielä ennen kuin hän täyttää 50 vuotta. Suunnitteilla on vielä ainakin Edward-vampyyri koristamaan naisen vatsaa.

MTV3/Helmi

Lähteet: Odditycentral.com, Dailymail.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja