Mainos

Valtteri Bottas on nuorten uusi idoli - kova nuhteeton kuski

Formulatähti Valtteri Bottas on noussut monen suomalaisen lapsen idoliksi. Nimikirjoituksia tänään Vantaalla ja Helsingissä jakanut Bottas sai monen pikkupojan - ja vähän isommankin- hyvälle joulumielelle.

–Se on hyvä kuski, myhäilee 7-vuotias Elias saatuaan Bottaksen nimikirjoituksen lippalakkiin.

–Tämäpä uskomaton yllätys. Kyllä tätä vielä kovasti muistellaan, kertoo puolestaan äiti Bertta Karjalainen.


Elias sattui olemaan viimeinen onnekas, joka ehti tavata formulakuskin Helsinki-Vantaan lentokentällä, jossa nimikirjoituksia jaettiin vartin ajan. Jonossa niin japanilaisia kuin suomalaisiakin matkaajia.

–En tiennyt olevani idoli, mutta kivaltahan se kuulostaa. On hyvä, että nuorilla on buustaajia, jotka kannustavat parempiin suorituksiin. Minun idolini oli Mika Häkkinen, kertoo Bottas MTV Uutisille.

–Hyvä urheilullinen esimerkkihän Bottas on nuorille. Eikä hän ole mokaillutkaan julkisuudessa, sanoo puolestaan Mikko Laaksonen.

Jo pelkän nimikirjoituksen saaminen oli tänään monelle erittäin iso juttu. Varsinkin jos itsekin ajaa kartingia, kuten Valtterikin ajoi pienenä.

–Mä oon ollut Valtterin fani, seurannut formulaa ja onhan se ihan hienoo saada nimmari. Ajan itsekin kartingia. Valtteri on rauhallinen tyyppi ja mulle aika unelma, kertoo 12-vuotias Max Karhunen.

Aiheesta lisää Kymmenen uutisissa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.