Valtteri Bottas, kuka on F1-sarjan ärsyttävin kuljettaja? – "Hän on vähän arvaamaton"

F1-sarjassa Mercedes oli lopulta ainut kärkitalli, joka ei vaihtanut kuljettajakokoonpanoaan ensi kaudelle. Saksalaistallin suomalaiskuski Valtteri Bottas uskoo, että kilpailu sen kuin kiristyy. Mutta jos Bottaksen pitää valita yksi kuljettaja, kuka on ärsyttävin?

Mercedes juhli viime kaudella sekä valmentajien että brittikuski Lewis Hamiltonin johdolla kuljettajien maailmanmestaruutta.

Mercedes on napannut valmistajien puolella viisi edellistä maailmanmestaruutta. Bottas uskoo, että saksalaistalli joutuu entistä tiukemmalle ensi kaudella.

– Ei tämä homma varmasti helpommaksi muutu. Talli on voittanut monta mestaruutta putkeen, mutta kilpailu on mennyt koko ajan kovemmaksi. Mikään ei tule helpolla. Varmasti kumpikin, Ferrari ja Red Bull ovat kovia. Red Bullin kohdalla tuskin on epäilyksiä siitä, etteikö heidän auto olisi hyvä. Saa nähdä sitten sen moottoripuolen kanssa, Bottas pohtii C Morelle.

– Ihan varmasti tiedossa on tiukka ja mielenkiintoinen kausi. Seuraamisen arvoinen, Bottas myhäilee.

Kuka on ärsyttävin kisakuljettaja? Nimenomaan radalla?

– Vaikea sanoa, Bottas miettii pitkään, hymy huulilla.

– Paljon on kovia, mutta myös arvaamattomia kuljettajia. Kenen kanssa on välillä renkaat kolissut… niin (Max) Verstappenin kanssa. Hän saattaa olla välillä vähän arvaamaton. Onhan hän kova luu, nopea kaveri ja kaikilla on oma ajotyyli, Bottas puhuu Verstappenista.

– Välillä toisia pystyy ennakoimaan, välillä ei, suomalaiskuski sanoo yleisesti F1-sarjan kuljettajista.

Videolla Bottaksen ajatuksia muun muassa F1-sarjan sääntöuudistuksista. 

Kaikki F1-viikonloput suorina lähetyksinä osoitteessa cmore.fi

Lue myös:

    Uusimmat