Valtteri Bottas ja Lewis Hamilton muistelivat Mercedes-pomonsa pahimpia raivokohtauksia: "Hänellä oli kaljuja laikkuja päässään"

0:39
Valtteri Bottaksen ulosajo aiheutti Toto Wolffille pahimman raivokohtauksen, jonka suomalaiskuski on koskaan nähnyt.

Seitsemän vuotta uskomatonta menestystä F1-sarjassa niittäneen Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff on vuosien saatossa joutunut muutamaan kertaan raivoamaan kuljettajilleen. Lewis Hamilton ja Valtteri Bottas muistavat hyvin pahimmat hetkensä itävaltalaispomon kanssa.

Mercedes-kuskeilta kysyttiin tallin omalla YouTube-kanavalla hetkiä, jolloin Wolff on käynyt kaikista kovimmilla kierroksilla. Hamiltonin ei tarvinnut kauaa miettiä omaa muistoaan.

– Olen nähnyt hänet kaikista vihaisimmillaan varmaankin kerran, kun Nico (Rosberg) ja minä törmäsimme toisiimme. Varmaankin Barcelonassa hän oli vihaisempi kuin koskaan, Hamilton toteaa.

Vuoden 2016 Espanjan GP:ssä Hamilton ja Rosberg kolaroivat kärkipaikoilta toisensa ulos heti kisan alkuvaiheessa. Mercedestä ei uhannut MM-taistelussa mikään, mutta silti tapaus meni Wolffilla pahasti tunteisiin.

– Hänellä oli kaljuja laikkuja päässään. Hän oli repinyt hiuksensa, ja hänen piti istuttaa uutta kasvattaakseen sen takaisin, Hamilton vitsailee.

3:31
Lewis Hamiltonin ja Nico Rosbergin kolari Barcelonassa 2016 oli kiivaan kauden kuumin hetki.

Bottaksen pyörähdys lopetti naamiaiset ikiajoiksi

Valtteri Bottaksellakin on muistissaan kiperä hetki Wolffin kanssa.

– Hän ei ollut niin tyytyväinen Saksassa 2019, kun ajoin ulos, Bottas kertoo Hockenheimin sadekisassa tapahtuneesta karvaasta pettymyksestä.

– Olisimme saaneet sentään jonkun verran pisteitä, mutta sitten pyörähdin.

Mercedes vietti kyseisenä viikonloppuna moottoriurheilutaipaleensa 125-vuotisjuhlia. Sitä varten varatut fiftariasut tekivät umpisurkeasta viikonlopusta jopa koomisen.

– Muistan, että meillä oli spesiaaliasut, ja muistan, kuinka Toto sanoi kisan jälkeen, että tämä oli viimeinen kerta, kun leikimme karnevaaleja kisaviikonloppuna, Bottas hymyilee.

Video Bottaksen pyörähdyksestä Saksassa 2019 löytyy jutun ylälaidan videolta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja