Valtteri Bottas aikoo kääntää kaikki kivet Lewis Hamiltonin lyömiseksi: ”Keinolla millä hyvänsä”

Valtteri Bottakselta voi odottaa sunnuntaina Monacon F1-kisassa tiukkaa taistelua voitosta. Suomalaiskuski tietää, ettei perässä ajelemalla voi ahtaalla katuradalla viedä ykköspaikkaa.

Bottas piipahti ennen kisastarttia C Moren haastattelussa. Hän lähtee kisaan kakkosruudusta tallikaverinsa, paalupaikkamies Lewis Hamiltonin vierestä.

– Mieluummin lähtisin paalulta, mutta minä lähden kakkosruudusta, niin siinä täytyy tehdä kaikki, mitä pystyy. Heti kun heräsin, niin kyllä sellainen fiilis oli, että kaikki laitetaan taas peliin. Koetetaan voittaa kisa ja keinolla millä hyvänsä löytää se paikka, Bottas ennakoi.

Bottas tiedostaa, että normaali Monacon perässäajelu ei tarjoa mahdollisuuksia. Ne pitää löytää startista, varikkokäynnistä tai odottamattomista turva-autotilanteista.

– Ekaan mutkaan on totta kai lyhyt matka, joten se vaatisi toisen startin epäonnistumista, jotta siinä pääsee ohi. Täällä kaiken lisäksi paalupaikka on sisäpuolella.

– Totta kai tilaisuudet pitää käyttää hyödyksi. Jos siinä vain kurvailee takana eikä koeta edes, niin sitten se kakkossija maksimissaan, Bottas sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat