Mainos

Valtiovarainministeriöön säästövinkkejä netin välityksellä

Valtiovarainministeriö tarjoaa kansalaisille mahdollisuuden kertoa oma mielipiteensä siitä, mistä valtion pitäisi säästää. Ehdotuksia voi tämän kuun aikana esittää valtiosihteeri Raimo Sailakselle Internetin välityksellä osoitteessa www.otakantaa.fi. Sailas toimittaa käyttökelpoiset ehdotukset edelleen valtion budjetin valmisteluun osallistuvan virkamieskuntansa käyttöön.

Helmikuun alussa valtiovarainministeriön www-sivuilla avattu keskustelufoorumi on saanut hyvän vastaanoton. Ensimmäisen kahden kuukauden aikana sivuilla on vieraillut yli 3 000 henkilöä. Oman mielipiteensä on tähän mennessä ilmaissut parisataa kansalaista. Halukkaat ovat voineet ottaa kantaa mm. julkisten palvelujen laatuun, verkossa tarjottaviin palveluihin ja kansalaisten vaikutusmahdollisuuksiin. Aihepiirit vaihtuvat noin kuukauden väliajoin.

Keskustelufoorumin avaaminen liittyy VM:ssä käynnissä olevaan Uusi tietotekniikka ja kansalaisten vaikutusmahdollisuudet -hankkeeseen, jonka tehtävänä on pohtia, miten edistää kansalaisten vaikutusmahdollisuuksia ja osallistumista uuden tietotekniikan avulla. Kyseessä on tämän vuoden kestävä kokeilu.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.