Mainos

Valtioneuvosto päättänee radioluvista vielä toukokuussa

Kaupallisen radiotoiminnan lupaa hakee kaikkiaan 53 yritystä. Nykyiset luvat menevät umpeen vuoden vaihteessa.

Kaupallisten radioiden toimiluvat etenevät valtioneuvostoon vielä toukokuun aikana. Viestintäpoliittinen ministerityöryhmä asetti nopean aikataulun tavoitteeksi tänään kokouksessaan.

Ministerityöryhmä pui ratkaisuja ensimmäistä kertaa liikenne- ja viestintäministeriössä tehdyn virkamiesesityksen pohjalta. Varsinaisia lupien jakopäätöksiä liikenne- ja viestintäministeri Susanna Huovinen, maa- ja metsätalousministeri Juha Korkeaoja ja toinen valtiovarainministeri Ulla-Maj Wideroos eivät vielä tehneet.

Työryhmä ei myöskään tehnyt päätöstä seuraavasta kokoontumisestaan. Mikäli hallitusryhmät siunaavat ministeriössä valmistellun ehdotuksen, ministerityöryhmä ei välttämättä enää luparatkaisuista kokousta.

Liikenne- ja viestintäministeriön mediayksikön päällikkö Ismo Kosonen ei vielä tänään tahtonut toimilupien myöntämisvaihtoehtoja luonnehtia.

- Erilaisia vaihtoehtoja harkitaan, Kosonen totesi.

Kaupallisen radiotoiminnan lupaa hakee kaikkiaan 53 yritystä, sillä nykyiset luvat menevät umpeen vuoden vaihteessa. Jaossa on kymmenen valtakunnallista tai osavaltakunnallista lupaa ja noin viisikymmentä paikallista ja alueellista lupaa.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.