Valtavat kaulahuivit ovat syksyn hitti – ota mallia tähdiltä!

Tänä syksynä verhoudutaan valtaviin kaulahuiveihin.

Syksyn lämmin ykköstrendi on jo raivannut tiensä maailmantähtien vaatekaappeihin. Helmen toimitus valitsi omat muhkeat suosikkinsa Hollywood-julkkisten kaulahuivimuodista. Ole rohkea ja ota mallia trendikkäiltä tähdiltä!

Harmaa sopii syksyyn

Etenkin harmaa väri lyö itseään läpi tänä syksynä. Kim Kardashianin ja Kelly Monacon kaulahuivimuoti osoittaa, että harmaakin väri voi piristää tyylikästä asua. Etenkin valkoisen ja mustan kanssa harmaa kaulahuivi toimii loistavasti.

Värit piristävät syksyllä

Värikkäät kaulahuivit raivaavat tiensä syksyisten asujen piristeeksi. Anna Trebunskayan ja Kelly Brookin mallin mukaisesti värikäs valtava huivi tuo eloa muuten klassisen yksinkertaiseen asuun. Kaulahuivin väriä valitessa vain mielikuvitus on rajana – kuka väittää, että harmaana vuodenaikana pitäisi pukeutua vain maanläheisiin sävyihin?

Erikoisemmat kaulahuivit kääntävät katseita

Tänä syksynä on aika kaivaa kaappien perukoilta itsetehdyt leveät kaulahuivit. Fearne Cottonin kokeilu todistaa, että rento kudottu kaulahuivi tuo mukavaa piristystä pimeneviin iltoihin. Villahuivit ovat sitä paitsi kaikkein lämpimin vaihtoehto kirpeisiin syyspäiviin.

Myös Hilary Duff bongattiin vastikään rosoisessa kaulahuivissa. Näyttelijän tyylin voi kopioida vaikkapa leikkaamalla käytöstä poistuneesta college-vaatteesta sopivan kokoisen kaistaleen kaulan lämmikkeeksi.

MTV3/Helmi

Kuvat: Splash/Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja