Mainos

Valtava paritusvyyhti paljastui Itä-Suomessa

Useita itäsuomalaisia thai-hierontayrityksiä epäillään parituksesta. Esitutkinnassa on yrityksiä Joensuusta, Mikkelistä, Varkaudesta ja Kuopiosta.

Tutkinnassa ovat olleet mukana keskusrikospoliisi, Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon poliisilaitokset sekä Pohjois-Karjalan rajavartiosto.

Esitutkinnassa epäillään, että liikkeenharjoittajat ovat hyötyneet taloudellisesti huomattavasti seksipalveluista, joita on annettu thai-hierontojen yhteydessä. Osa yrityksistä on toiminut useita vuosia. Hieroja on tutkinnan mukaan saanut palkkionsa vain seksipalveluekstroista, joita asiakas on tilannut. Liikkeenharjoittaja on puolestaan tutkinnan mukaan laittanut kaikki hierontamaksut omaan taskuunsa.

Hierojina on toiminut pääasiassa thaimaalaisia naisia, jotka kiersivät töissä useissa liikkeissä töissä. Heitä ei epäillä rikoksista.

Myös epäillyt ovat pääasiassa thaimaalaisnaisia, mutta myös muutamaa suomalaismiestä epäillään naisten avustamisesta liiketoimintaan liittyvissä asioissa.

Liikkeiden asiakkaina olleita kymmeniä suomalaismiehiä on kuulustelu rikoksesta epäiltynä parituksen kohteena olevan henkilön hyväksikäytöstä.

Tutkinta alkoi viime keväänä, kun epäiltyjä otettiin kiinni ja useilla paikkakunnilla suoritettiin kotietsintöjä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.