Valtapeliä alkaa – tutustu sarjan hahmoihin!

AVAlla alkaa uusi kuusioisainen minisarja Valtapeliä, joka paljastaa, mitä tapahtuu Yhdysvaltain entisen presidenttiperheen julkisuuskuvan takana. Tutustu sarjan henkilöhahmoihin!

Valtapeliä on sarja, joka paljastaa mitä tapahtuu Yhdysvaltain entisen presidenttiperheen huolella varjellun julkisuuskuvan takana. Sarjassa seurataan Barrish-Hammondin perheen kamppailua jatkuvassa julkisuuden valokeilassa, jossa poliittisen ja henkilökohtaisen välinen raja on koetuksella.

Pääosassa Yhdysvaltain presidentin entisenä puolisona ja nykyisenä ulkoministerinä Elaine Barrish Hammondina nähdään BAFTA- ja Golden Globe -palkittu Sigourney Weaver. Elaine yrittää pitää perheensä kasassa ja samaan aikaan ratkaista räjähdysalttiita ulkopoliittisia kriisitilanteita. Lisäpaineita tilanteeseen tuo kunnianhimoinen toimittaja Susan Berg (Carla Gugino), jonka ura on tähän saakka perustunut Hammondin perheen arvostelulle.

Elaine Barrish Hammond

Sigourney Weaverin esittämä Elaine on älykäs ja taitava poliitikko, joka on omistautunut perheelleen ja maalleen. Hän on entinen Yhdysvaltojen Ensimmäinen Nainen, jonka ensimmäinen yritys päästä presidenttiehdokkaaksi kariutui häviöön Paul Garcettille. Elaine on kuitenkin löytänyt uuden tarkoituksen elämälleen ja noussut ennalta-arvaamattomaan suosioon erottuaan naisseikkailuistaan kuuluisaksi tulleesta miehestään ja otettuaan vastaan ulkoministerin viran. Vapauduttuaan miehensä varjosta hän on osoittanut olevansa lahjakas poliitikko, joka pyrkii aina moraalisesti oikeaan ratkaisuun, oli kyseessä sitten diplomaattiselkkaus tai perheriita. Mutta kaikesta taitavuudestaan huolimatta Elainen on vaikea tasapainoilla poliittisten pyrkimysten ja henkilökohtaisen elämänsä välillä. Mitä pidemmälle hän pääsee urallaan, sitä enemmän joutuvat koetukselle niin periaatteet kuin perhekin.

Susan Berg

Carla Cuginon esittämä Susan Berg on Pulitzer-palkittu toimittaja, joka on luonut uransa kirjoittamalla murskaavia kolumneja Hammondin perheestä. Hän on älykäs ja työlleen omistautunut toimittaja, joka on valmis tekemään lähes mitä tahansa hyvän lehtijutun eteen, mukaan lukien entisen presidenttiperheen salaisuuksien paljastaminen. Susan saa kiristämällä tilaisuuden yksinoikeudella tehtävään haastatteluun Elainen kanssa, joka molempien yllätykseksi johtaa varovaiseen liittolaisuuteen. Susan yrittää saada sisäpiirin jutun hinnalla millä hyvänsä ja joutuu samalla itsekin mukaan Hammondin perheen kiemuroihin. Susanin toimittajanvaistot sotivat hänen vahvistuvaa lojaaliuttaan kohtaan, eikä hän tunnu itsekään tietävän, onko hän lopulta Hammondin perheen ystävä vai vihollinen.

Margaret Barrish

Ellen Burstynin esittämä Margaret Barrish on perheen suorapuheinen matriarkka, Elainen äiti ja T.J.:n ja Douglasin isoäiti. Hänellä on värikäs menneisyys, sillä hän on nuorempana esiintynyt tanssijana Las Vegasissa ja tietää yhtä sun toista julkisuuden valokeilassa olemisesta. Margaret arvostaa lasillista tai paria, eikä pelkää huomiota tai epäsovinnaista käytöstä. Vaikka Margaret on tyttärensä ja tyttärenpoikiensa vankkana tukena, hän ei ole sokea näiden puutteille. Margaretille ei tuota vaikeuksia tuoda mielipidettään julki, mikäli hän pelkää perheenjäsentensä tekevän vääriä ratkaisuja.

Donald ’Bud’ Hammond

Ciarán Hindsin esittämä Bud Hammond on entinen Yhdysvaltain presidentti, joka oli aikanaan suuressa kansansuosiossa. Erottuaan vaimostaan Elainesta hänen suosionsa on kuitenkin romahtanut. Hän on menettänyt poliittisen vaikutusvaltansa lisäksi vaimonsa ja poikiensa kunnioituksen, eikä hän nauti kovin suurta luottamusta kansalaistenkaan keskuudessa. Kaikesta huolimatta hän ei halua luopua perheestään eikä mahdollisuudesta jättää jälkeään historiankirjoihin. Bud on päättänyt korjata maineensa ja päästä jälleen entisen vaimonsa ja poikiensa suosioon. Hän joutuu käyttämään tavaramerkikseen muodostunutta luontaista vetovoimaansa, älykkyyttään ja poliitikonkykyjään voittaakseen poikansa ja yhä rakastamansa entisen vaimonsa puolelleen. Mutta lukuisten harharetkien jälkeen paluu kansan ja perheen suosioon onkin yksi vaikeimmista entisen presidentin kohtaamista haasteista.

Douglas Hammond

James Wolkin esittämä Douglas Hammond on 30-vuotias ulkoministerin ja entisen presidentin poika, joka on perinyt vanhempiensa älykkyyden, kunnianhimon ja intohimon politiikkaan. Toisin kuin moniongelmainen kaksoisveljensä, Doug on selvinnyt julkisuuden valokeilassa vietetyistä kasvuvuosista näennäisen vahingoittumattomana. Hän toimii äitinsä kansliapäällikkönä ja perheen sovittelijana. Vähitellen vaikeudet kasvavat niin uralla, avioliitossa kuin perheenkin kesken ja Doug joutuu tasapainoilemaan henkilökohtaisen ja poliittisen elämän välillä.

T.J. Hammond

Gossip Girl -sarjastakin tutun Sebastian Stanin esittämä T.J. Hammond on Douglasin kaksoisveli ja perheen musta lammas. T.J. on käytökseltään arvaamaton ja vastuuntuntoisen veljensä vastakohta. Hän on joutunut perheensä vuoksi suurennuslasin alle, eikä elämä ensimmäisenä avoimesti homoseksuaalina presidenttiperheen poikana ole ollut aina helppoa. Hän on kamppaillut huumeriippuvuuden kanssa suurimman osan aikuisiästään. T.J. on musiikillisesti lahjakas, mutta ei ole vielä löytänyt suuntaa elämälleen ja etsii epätoivoisesti paikkaansa kuuluisassa perheessään ja maailmassa. Huolimatta hänen hyvistä aikeistaan ja yrityksistä päästä eroon huumeriippuvuudesta hän asettaa jatkuvasti itsensä ja perheensä alttiiksi vaaratilanteille. Edes perheen tuki ja huolenpito eivät riitä suojelemaan häntä itseltään.

Avalla keskiviikkoisin klo 21 alkaen 28.11.

AVA

Kuvat: AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja