Mainos

Vältä tyylimokat – mikä on tällä hetkellä out?

Julkkismanikyristi: Ranskalainen manikyyri varpaissa on epämuodikas

Shutterstock

Mercedes Benz -muotiviikkojen tyyliasiantuntijat kertovat, mikä on nyt in ja out. Voit kokeilla tämän hetken trendikkäimpiä tyylejä Tyylitalossa!

Kampaaja Orlando Pita vinkkaa, että pitkät hiustenpidennykset ovat jo menneen talven lumia. "Tätä tyyliä on vaikea pitää oikeassa elämässä, joten tyyli sopii paremmin julkkiksille ja kuvauksiin." Myös Eugene Souleimanin mielestä isot hiukset ovat nyt todella "out". Trenditietoisen kannattaa sen sijaan satsata puhtaisiin muotoiltuihin linjoihin ja ilmavuuteen hiuksissa.

Suosi pastellivärejä, vältä ranskalaista manikyyriä

Meikkitaiteilija Charlotte Willerin mukaan tällä hetkellä on tyylikästä käyttää raikkaita pastellivärejä meikissä. Värikylläiset sävyt ovat nyt out. Meikkitaiteilija Tom Pecheuxin muistuttaa, että paksu meikkipohja ja puuterointi on myös tyylitöntä.

Julkkisten manikyristi Deborah Lippmann kertoo, että ranskalainen manikyyri varpaiden kynsissä on tällä hetkellä epämuodikas. Myös luonnollisuus on valttia. Jos haluat pitää varpaiden kynsissä akryylia tai geeliä, valitse malli, jossa valkoinen tippiosa ei ole liian pitkä.

Lähde: dailymakeover.com

Kuva: Shuttertock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.