Valoa heijastava päivävoide tuo juhlameikkiin kaivattua hohtoa

Meikin alle on tärkeätä valita oikeanlainen päivävoide. Helmen muuttumisleikkiin saapuneelle Katja Paanaselle levitettiin iholle hehkua tuova tuote. Valoa heijastava päivävoide sopii sekä arkikäyttöön että juhlaan.

Meikin pohjustus onnistuu hyvin valoa heijastavia pigmenttejä sisältävällä päivävoiteella. Päivävoide antaa iholle kuulaan, heleän ja kauniisti hohtavan pinnan. Kiiltoa antavia ainesosia sisältävä päivävoide tekee ihosta välittömästi heleän ja raikkaan näköisen

Katja Paananen valmistui illan juhlaan ja hänelle luotiin päivävoiteen päälle näyttävä juhlameikki. Ehostus sai lisähohtoa valoa heijastavasta voiteesta. Monikäyttötuote sopii kuitenkin hyvin myös arkikäyttöön. Monikäyttöinen voide on itsessäänkin kuin meikki, sillä se antaa iholle pysyvää hehkua.

Ihonhoitosarja, joka tasoittaa ja hoitaa

Katjan iholle levitettiin NIVEA Natural Beauty -päivävoide, jonka tehoaineina on kashmir-proteiineja ja mangomaitoa. Ne kosteuttavat, tasoittavat ja hoitavat ihoa. Samasta sarjasta valittiin Katjan käyttöön myös puhdistusgeeli ja silmänympärysvoide, joka toimii valokynän tavoin ja vaalentaa tummia silmänalusia. Nivea Natural Beauty -tuotteet vaikuttavat välittömästi: ihosta tulee tasainen, hyvin kosteutettu ja pehmeä.

Artikkelin tarjoaa:

Kuvat: Tommi Penttinen

Lue myös:

    Uusimmat