Mainos

Valkoisen talon kuokkavieraat aikovat takoa rahaa haastatteluilla

Valkoiseen talon juhlaillalliselle livahtaneet Tareg ja Michaele Salahi aikovat pistää rahoiksi onnistuneella kuokkavierailullaan. Pariskunta tarjoaa nyt haastattelua seikkailustaan presidentti Barack Obaman kutsuilla. Ihan halvalla Salahit eivät tarinaansa kerro - palkkioksi esiintymisestään he odottavat kuusilukuista summaa, kertoo The Times -lehden nettisivut.

Salahien mukaan haastattelu tehtäisiin, vaikka he saisivat syytteen lain rikkomisesta.

Kiinnostusta parivaljakon haastattelulle näyttää löytyvän, sillä Salahien piti osallistua toissapäivänä CNN:n Larry King show:hun. Esiintyminen kuitenkin peruutettiin. Vielä ei tiedetä, johtuiko peruuntuminen siitä, että pariskunta oli saanut paremman tarjouksen vai tuliko peruutuspäätös CNN:n sisältä

Tapaus on ollut erittäin nöyryyttävä Yhdysvaltojen salaiselle palvelulle, onnistuihan pariskunnan päästä kättelemää maan tarkimmin vartioitua miestä valtiollisilla päivällisillä, jonne ulkopuolisilla ei pitänyt olla asiaa.

Salaisesta palvelusta kerrotaan, ettei ketään ole toistaiseksi erotettu tapahtuneen takia. Vielä ei ole myöskään päätetty katsotaanko kuokkavieraiden rikkoneen lakia tempauksellaan. Ensin täytyy selvittää valehtelivatko Salahit turvamiehille päästäkseen sisään tilaisuuteen. Jos näin on käynyt, on kyseessä rikollinen teko.

Salahit ovat jo nyt osallisena 16:ssa oikeusjutussa, jotka ovat parhaillaan käsittelyssä. Heillä on kontollaan miljoonien dollarien velat jotka ajoivat perheen viinitilan myös konkurssiin.

Presidentti Reaganin entinen neuvonantaja ED Rollins jyrähtikin toissapäivänä, että "Tämä halpamainen pariskunta pitää toimittaa telkien taa, mikäli oikeus katsoo heidät syyllisiksi".

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.