Mainos

Valkeakoskella tuhopolttoja

Kuusi tulipaloa sytytettiin tahallaan Valkeakosken keskustassa varhain aamulla. Palot eivät aiheuttaneet henkilövahinkoja ja aineelliset vahingotkin jäivät vähäisiksi. Poliisi etsii palojen sytyttäjää ja pyytää kaupunkilaisilta ilmoituksia mahdollisista havainnoista.

Valkeakoskella ei ole viime vuosina sattunut tuhopolttoja. Polttoiskujen kohteina oli roskalaatikoita ja jätelavoja. Kolme iskua kohdistui kouluihin, muut uimahalliin, vanhusten palvelutaloon ja lasipajayritykseen. Uimahallin tiiliseinä mustui palossa, mutta tuli ei tarttunut rakennukseen.

Valkeakosken poliisin mukaan palot havaittiin kello 4:n ja 7:n välillä suppealla alueella. Reitin kävelee parissakymmenessä minuutissa. Palokunta joutui vaihtamaan vähän väliä sammutuspaikkaa, kun uusia hälytyksiä tuli. Poliisipartio oli myös liikkeellä, mutta tekijää ei saatu heti kiinni.

Palojen sytyttäjän on täytynyt ylittää kaupungin keskustassa sijaitseva kävelysilta. Poliisi pyytää ilmoittamaan tiedot havainnoista puhelinnumeroon 03-5720200.

(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.