Mainos

Valjakkalan uutta sijoituspaikkaa ei kerrota

Kolmoismurhaaja Juha Valjakkalan uutta sijoituspaikkaa ei kerrota julkisuuteen. Valjakkala sijoitetaan eri vankilaan kuin vaimonsa.

Kolmoismurhaaja Juha Valjakkalan uutta sijoituspaikkaa ei kerrota julkisuuteen. Valjakkala sijoitetaan eri vankilaan kuin vaimonsa.

Yksittäisten vankien rangaistusten täytäntöönpanoa koskevat tiedot ovat lisäksi yleensäkin yksityisyyden suojaan kuuluvia, virastosta kerrottiin tänään.

Valjakkala ei kuitenkaan palaa Pyhäselän vankilaan Pohjois-Karjalaan, minne hän viime perjantaina jätti saapumatta hänelle myönnetyltä vankilomalta. Pyhäselän vankilan johtaja Maija Roiha vahvisti asian.

Kolmoismurhaaja Juha Valjakkala pidetään jatkossa vankilassa erossa vaimostaan. Rikosseuraamusviraston (Rise) pääjohtaja Markku Salminen sanoo, että yhteisen pakomatkan takia he saavat vastedes suorittaa rangaistuksensa eri laitoksissa.

Jäädessään viime perjantaina palaamatta lomilta molemmat istuivat Pyhäselän vankilassa Pohjois-Karjalassa. Tällä hetkellä Valjakkala ja Minna-Maria Huttunen ovat Oulun lääninvankilassa. Heidät sijoitetaan tutkintavankiloihin siksi, kunnes karkumatkan aikaisen autovarkauden esitutkinta on suoritettu. Lopullisista sijoituspaikoista päätetään esitutkinnan jälkeen.

Autovarkausjutun tutkii Kajaanin poliisi. Ruotsissa on tehty syyttämättäjättämispäätökset siellä tapahtuneista rötöksistä, joihin Valjakkalan ja Huttusen epäiltiin pakomatkalla syyllistyneen.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.