Mainos

Valion perusmaidot pysyvät sittenkin Prismojen hyllyissä

HOK-Elanto pitää Prismojensa maitohyllyissä edelleen sekä Valion rasvattoman että kevyen maidon.

Tuotteet olivat putoamassa pois valikoimasta, kun yritys vaihtoi kotimaisen maidontoimittajan Valiosta Arla Ingmaniin. Päätöksestä nousi meteli.

HOK-Elannon toimitusjohtaja Matti Niemi sanoo viime päivien keskustelun selvästi osoittaneen, että maidon kotimaisuus ei ole sellaisenaan riittävä ostoargumentti kaikille asiakkaille. Niemen mukaan myös tuotteen brändillä on vahva merkitys.

- Muiden ketjujemme osalta selvitämme mahdollisuudet tähän (Valion perusmaitojen palauttamiseen valikoimaan) erikseen - esillepanotilat asettavat omat rajoitteensa, Niemi sanoo yrityksen nettisivuilla.

Niemi korostaa, että HOK-Elannon Arla Ingmanin tuotemerkillä myytävä maito on myös sataprosenttisesti suomalainen tuote niin alkutuotannon, jalostuksen kuin kuljetuksenkin osalta.

- Arla Ingmanin maidon tuottaa noin 1100 suomalaista sopimustilaa. Olen täysin vakuuttunut siitä, että nämä maitotalousyrittäjät tuottavat aivan samaa erinomaista maitolaatua kuten kollegansa kaikkialla Suomessa. Vastuullisena yrityksenä pidämme kiinni tehdystä maidonhankintasopimuksesta Arla Ingmanin kanssa. Mainitsemani 1100 kotimaista maitotalousyrittäjää voivat luottaa siihen, että S-ryhmä ostaa sovitun maidon, Niemi toteaa.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.