Valioliigatähdeltä upea ele – osti sadoittain ottelulippuja entisen koulunsa oppilaille

Jalkapallon Englannin Valioliigan Manchester Cityn Raheem Sterling on ostanut 550 ottelulippua hänen entisen koulunsa lapsille. Mirror kertoo, että oppilaiden on  tarkoitus tulla seuraamaan FA Cupin välierää Brightonia vastaan.

Sterling kasvoi Wembleyn lähistöllä ja nyt lapset pääsevät näkemään entisen oppilaan sen viheriöllä. Hän kävi Ark Elvin Academy -nimistä koulua.

Manchester Cityn kotistadionin henkilökunnalle tuli melkoinen shokki, kun Sterling halusi ostaa satamäärin lippuja. Hän aikoo sen lisäksi maksaa lapsille kuljetuksen stadionille. 

– Sterling kysyi otteluun 550 lippua, jotka hän maksoi itse. Niiden on täytynyt maksaa melkoisen paljon. Hän halusi tehdä jotain entisen koulunsa lapsille ja aikoo myös järjestää heille kuljetuksen, sanoo lähde Daily Mailille.

– Se määrittelee aika lailla sen, millainen ihminen hän on. Hän ei ole tehnyt isoa numeroa asiasta, eikä halua sen vuoksi erityistä huomiota. Se on reilu teko, jonka hän tekee.

Manchester CIty kohtaa lauantaina 6.4 Brightonin FA Cupin välierässä. Tiistain 9. huhtikuuta sillä on luvassa Mestarien liigan puolivälierien ensimmäinen osaottelu. Vastaan asettuu vieraskentällä Tottenham.

Kaikki Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan pudotuspelit suorina lähetyksinä osoitteessa cmore.fi.

Lue myös:

    Uusimmat