Valioliiga-jätin pelaajille kova kurinpalautus: uusi päävalmentaja ei armahtanut debyyttivoiton jälkeen – nämä herkut asetettiin pannaan

Tottenhamin tuore päävalmentaja Antonio Conte on laittanut uudessa seurassa kovan kurin heti alkumetreillä. 

Brittilehdet kertovat Conten turvautuneen samoihin metodeihin kuin esimerkiksi viisi vuotta sitten Chelsean peräsimessä.

Guardianin jalkapallokirjeenvaihtaja Kristof Terreur kertoo Conten kieltäneen jälleen pelaajiltaan ainakin pitsat, ketsupin ja ruskean kastikkeen.

The Athletic kertoo Conten uudistaneen laajemminkin Tottenhamin pelaajien ruokailutottumuksia. Italialaisvalmentaja uskoo kourallisen Tottenhamin pelaajista olevan ylipainoisia ja on asettanut pannaan treenien jälkeen erilaiset raskaat ruoat ja voileivät.

Ketsupin lisäksi pelaajilta on evätty majoneesit, hedelmämehut sekä öljyssä ja voissa ruoan paistaminen.

Myös harjoituskentällä on kiristetty otetta. Tottenham voitti Conten debyytissä Konferenssiliigan ottelussa hollantilaisen Vitessen, mutta seuraavan päivän harjoituksissa pelaajia ei armahdettu.

75 minuutin videosulkeisia seurannut harjoitus sai huippupelaajat täysin uuvuksiin osan kuvatessa oloaan "kuolleeksi".

Torstain kaltaisen ottelun jälkeen Tottenhamin pelaajat ovat tavallisesti viettäneet aikansa palautuen uima-altaalla ja kuntosalilla, mutta Conte veti hihasta kuuluisan "varjoharjoituksensa".

Treenissä pelataan täydellä kentällä ja 11 pelaajan ryhmityksellä ilman palloa eikä vastassa ole ketään. Pelaajille kerrotaan lähtötilanteessa, missä kuviteellinen pallo on, jonka jälkeen näiden on syötettävä sitä sen arvioidun liikkumisen mukaan. Pelaajien on samalla liikuttava kentällä kellontarkasti muiden pelaajien liikkeisiin reagoiden.

The Athleticin tietojen mukaan seuran ympärillä arvioidaan Conten ensimmäisen viikon vastanneen potkut saaneen päävalmentajan Nuno Espirito Santon neljää kuukautta seurassa.

Lue myös:

    Uusimmat