Mainos

Valio-pomolle paheksuntaa ja ymmärrystä: ”Herroilla on omat pykälät”

Valion 58-vuotiaan toimitusjohtajan Pekka Laaksosen ilmoitus eläkkeelle jäämisestä on herättänyt runsaasti keskustelua MTV Uutisten sivuilla sekä Facebookissa.

Laaksonen kertoi eilen jäävänsä syksyllä eläkkeelle. Syyksi hän nosti Valion läpikäymän oikeusprosessin aiheuttaman väsymyksen.

Useilla nettikeskustelijalla riittää ymmärrystä Laaksosen päätökselle. Moni ilmoittaa, että toimisi aivan samalla tavoin, mikäli taloudellinen tilanne sen vain soisi.

”Jos on rahaa niin mikäs siinä. Hulluhan sitä olis, jos lähes kuolemaan asti töitä painais, vaikka rahaa on jo riittävästi.”

”Hyvä päätös. Jäisin määkin, jos olisin varakas.”

”Jos pomon kanssa on tehty tuollainen työsopimus, hänellä on oikeus siihen eläkkeeseen. Hän myös kertoi valituksen kestävän seuraavassa oikeusasteessa niin pitkään, että on kuin roikkuisi löysässä hirressä. Pomot ovat 24/7 töissä. Tavikset eivät.”

”Tällä tavalla emme saa Suomea nousuun”

Laaksosen eläkepäätös on aiheuttanut nettikeskusteluissa myös syvää paheksuntaa.

Moni on tyrmistynyt siitä, että Laaksonen antaa tällaisia lausuntoja samaan aikaan kun yhteiskunnassa käydään kiivasta keskustelua tavallisten työläisten työurien pidentämisestä ja eläkeiän nostosta:

”Tämä on sitä vastuunkantoa parhaimmillaan. Mato-onkea käteen vaan.”

”Laaksonen antaa todella huonon kuvan itsestään ja edustamastaan yrityksestä. Johtajien ylisuuret palkat, eläkkeet ja osingot syövät luottamusta. Meidän tavallisten kansalaisten on tyydyttävä odottamaan normaalia eläkeikää kun nämä kansakunnan kermapullat jäävät itse eläkkeelle reilusti alle kuusikymppisinä. Tällä tavalla emme saa Suomea nousuun.”

”Tavalliselle pulliaiselle moinen EI onnistu! Ja toiseksi, jos kokee uupumusta työssään, VOIKO tavallinen työläinen jäädä silloin eläkkeelle? EI voi. Kyllä herroilla onkin vaan omat pykälät, sanokaa mitä haluatte, mutta näin se vaan on.”

”Tää on niin sikamaista "herrojen" palvontaa ja erikoisetujen haalimista , työläiset ei pääse millään eläkkeelle eivät edes sairaseläkkeelle kun Kelan lääkärit eivät hyväksy sairautta eläkeperustaksi, toiset on laulut johtajilla!” 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.