Mainos

Vale-eläinlääkäristä useita kanteluita

Klaukkalan Eläinlääkäriaseman toimitusjohtajasta on tehty vuosien mittaan useita kanteluita. Kantelut ovat johtaneet vain Kuluttajavalituslautakunnan määräämiin korvauksiin ja läänineläinlääkärin antamaan huomautukseen.

Helmikuussa 2002 eläinlääkäriaseman asiakas tekee maa- ja metsätalousministeriölle kantelun siitä, että Klaukkalan Eläinlääkäriaseman toimitusjohtaja oli muun muassa aloittanut asiakkaan koiralla olleen patin leikkaamisen toukokuussa 1999. Läänineläinlääkäri Tapani Parviainen tekee asemalle yllätystarkastuksen, mutta lain "minimivaatimukset" täyttyvät.

Sama asiakas oli aiemmin kannellut myös Kuluttajavalituslautakunnalle, joka määräsi eläinlääkäriaseman maksamaan 1 220 markan korvauksen. Asiakas kertoo saaneensa korvauksen.

Toukokuussa 2003 toinen asiakas tekee maa- ja metsätalousministeriölle kantelun toimitusjohtajan harjoittamasta "puoskaroinnista" Klaukkalan Eläinlääkäriasemalla, kun toimitusjohtaja on muun muassa tullut kotikäynnille auttamaan synnytyksessä. Lääninhallitus ei anna kantelusta ratkaisua, koska valitusta ei tehty "varsinaisen eläinlääkärin toiminnasta". Asiaa käsittelee eri henkilö kuin muita valituksia.

Elokuussa 2003 Etelä-Suomen lääninhallitus saa käsiteltäväksi kantelun, jonka mukaan asiakkaan koiralle oli tehty Klaukkalan Eläinlääkäriasemalla väärä diagnoosi, johon toimitusjohtaja vaikutti omalla toiminnallaan. Läänineläinlääkäri Tapani Parviainen antaa eläinlääkäriasemalle huomautuksen ja lähettää sen tiedoksi myös Nurmijärven poliisille.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.