Mainos

Väkivaltaisia miehiä liikkui Riihimäen yössä

Riihimäellä sattui eilisiltana ja viime yönä useita pahoinpitelytapauksia. Osa pahoinpitelijöiden uhreista vietiin sairaalahoitoon.

Poliisi otti hieman ennen kello kymmentä illalla kiinni 36-vuotiaan miehen, joka oli pahoinpidellyt 38-vuotiasta naista yksityisasunnossa. Poliisin mukaan mies löi ja heitteli uhria ympäri asuntoa. Mies yritti myös lyödä naista kirveellä, mutta nainen pääsi pakenemaan asunnosta. Mies otettiin kiinni ja häntä epäillään pahoinpitelystä ja törkeän pahoinpitelyn yrityksestä.

Samoihin aikoihin Riihimäen Torikadulla 23-vuotias hyvinkääläismies kävi koiraa ulkoiluttaneen 62-vuotiaan miehen päälle, ja repi tätä kasvoista ja suun alueelta. Pahoinpitelystä aiheutui uhrille verta vuotavia haavoja suuhun. Poliisi otti hyvinkääläismiehen kiinni. Häntä epäillään pahoinpitelystä. Epäillyltä löytyi myös mattoveitsi, joten miestä epäillään lisäksi toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapidosta.

Noin tuntia myöhemmin Keskuskadulla kolmen miehen porukka löi ja potki 47-vuotiasta riihimäkeläismiestä. Pahoinpitelystä aiheutui uhrille vammoja ainakin kasvojen seudulle ja hänet toimitettiin sairaalaan. Poliisin mukaan pahoinpitelyä ei edeltänyt minkäänlainen riitatilanne. Tekijät ehtivät poistua paikalta ennen poliisin tuloa. Asiaa tutkitaan pahoinpitelynä.

Yhden aikaan yöllä 27-vuotias mies pahoinpiteli 43-vuotiasta naista ravintola Vanhan Mestarin edustalla. Poliisin mukaan mies repi naista hiuksista ja kaatoi tämän maahan. Nainen menetti tilanteessa tajuntansa ja hänet toimitettiin sairaalahoitoon.

Hieman puoli kahden jälkeen yöllä noin 10-15 henkilön miesporukka kävi torilla penkillä istuneiden 21 ja 24-vuotiaiden riihimäkeläismiesten kimppuun. Toista miestä lyötiin pullolla päähän ja toinen puolestaan sai nyrkistä kasvoihinsa. Pahoinpitelyä ei poliisin mukaan edeltänyt minkäänlainen riitatilanne. Molemmat uhrit vietiin sairaalaan saamaan hoitoa. Asiaa tutkitaan pahoinpitelynä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.