Väkivaltainen mies halusi ex-kumppaninsa takaisin – antoi "rakkausneuvoja haudan takaa" tekeytymällä naisen kuolleeksi äidiksi

6:50

Selkäpiitä karmivassa tapahtumasarjassa mies ei suostunut uskomaan, että "ei " todella tarkoittaa "ei". 

Video: "Elämä oli painajaista" – mieskin voi kokea väkivaltaa parisuhteessa.

Roy Meadwell, 51, ei suostunut uskomaan saamiaan pakkeja. Meadwell kävi ex-kumppaninsa Kay Wimburyn kimppuun vuonna 2016. Kaksikko erosi, ja Wimbury haki lähestymiskieltoa väkivaltaiselle miehelleen.

Tekeytyi kuolleeksi äidiksi

Meadwell ei kuitenkaan uskonut kieltoa. Mies päätti kiertää sen käsittämättömällä tavalla: tekeytymällä Wimburyn kuolleeksi äidiksi, kertoo BBC.

Meadwell lähetti Wimburylle kirjeen, jossa teeskenteli olevansa tämän edesmennyt äiti. "Äiti" antoi kirjeessä rakkausneuvoja todeten esimerkiksi, että oli "kamala virhe" antaa pakit Meadwellille. Meadwell maalaili itsensä kirjeessä mieheksi, joka "uhrasi kaiken sinun vuoksesi".

Karmeaa kirjettään Meadwell tehosti viestillä "tuntemattomalta henkilöltä", joka totesi muun muassa "OMG, etkö nyt näe, miten upea tämä mies on".  Viesti oli Meadwelliltä itseltään.

Sai lähestymiskiellon rikkomisesta tuomion

Meadwell sai lähestymiskiellon rikkomisesta ehdollisen tuomion.

– Lähestymiskielto on edelleen voimassa, ja jos otat uudelleen yhteyttä Kay Wimburyyn, joudut heti vankilaan, tuomari oli todennut.

Lähde: BBC.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja