Mainos

Väkivallan uhreille tietoa Internetistä

Uusi verkkopalvelu www.vakivalta.net välittää tietoa väkivallan uhreille ja tekijöille tarkoitetuista tukipalveluista. Sen avulla löytyvät yhteystiedot useimpiin turvakoteihin, nuorten turvataloihin ja raiskauskriisikeskukseen.

Väkivaltaa

Väkivallan uhreille www.vakivalta.net tarjoaa yhteystietoja avun hakuun sekä tietoa tuen saantimahdollisuuksista, uhrin oikeuksista ja lähestymiskiellosta. Väkivallan tekijöille palvelu kertoo, mistä voi hakea apua väkivaltaisen käyttäytymisen katkaisuun.

Ammatissaan väkivaltaa kohtaaville vakivalta.net toimii jatkossa tietopankkina, joka tarjoaa tietoa koulutuksesta ja ajankohtaisista asioista, teemaan liittyvää lainsäädäntöä sekä tietoa poliisin, oikeuslaitoksen, sosiaalipalvelujen, terveyspalvelujen ja opetusalan toiminnasta väkivallan ehkäisemiseksi. Sivustossa on myös linkkejä viranomaisten ja järjestöjen sivuille ja koottua tietoa alan kirjallisuudesta.

Koekäytössä olevat sivut ovat sosiaali- ja terveysministeriön, sen yhteydessä toimivan tasa-arvoasiain neuvottelukunnan ja Stakesissa toimivan Naisiin kohdistuvan väkivallan ja prostituution ehkäisyhankkeen yhteistyön tulosta. Sivustoa ylläpidetään ja kehitetään Stakesissa yhteistyössä alan viranomaisten, mm. poliisin ja järjestöjen kanssa.

(MTV3)

Vakivalta.net löytyy täältä

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.