Mainos

Vakavasti loukkaantunut salibandypelaaja yhä sairaalahoidossa Turussa

19-vuotias paimiolaisnuorukainen törmäsi rajusti salibandyottelussa vastustajaan ja löi päänsä. Pelaaja on ollut sairaalahoidossa lauantaista lähtien.

Paimion Ruoskan ja turkulaisen Flamesin välisessä 3. divisioonan ottelussa tapahtui lauantaina ikävä loukkaantuminen. Joukkueiden pelaajat törmäsivät rajusti toisiinsa keskellä kenttää ottelun loppuhetkillä. 19-vuotias paimiolaispelaaja menetti törmäyksessä tajuntansa ja kiidätettiin ambulanssilla Turun yliopistolliseen keskussairaalaan.

– Kyseessä oli täysi vahinko, minkäänlaista tahallisuutta tilanteessa ei ollut. Taivaankappaleet eivät olleet tilanteessa kohdallaan. Kumpikaan pelaaja ei huomannut tilannetta eikä ehtinyt ottaa törmäystä yhtään vastaan, harmitteli Ruoskan valmentaja Markus Kaarlela.

Lääkäri paikalla

Törmäys sattui vain 15 sekuntia ennen loppusumeria Paimiossa pelatussa ottelussa. Loukkaantunut pelaaja sai välittömästi pätevää ensiapua.

– Joukkueessamme pelaa lääkäri. Hän otti tilanteen haltuun nopeasti ja päätti ambulanssin tilaamisesta. Pelaajamme sai hyvän ensiavun, Kaarlela vakuutti.

Epäonninen paimiolaispelaaja iski törmäyksessä pahasti päänsä ja häntä on pidetty nukutettuna.

– Pelaaja on sairaalassa toipumassa iskusta. Saamieni tietojen mukaan hänen tilassaan ei ole tapahtunut muutosta. Tärkeintä on, että hän tulee mahdollisimman nopeasti kuntoon, muu on toisarvoista. Joukkue pyrkii olemaan pelaajan ja hänen perheensä tukena kaikella mahdollisella tavalla, Kaarlela sanoi hiljaisena.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.