Mainos

Vakava taksionnettomuus Raumalla – 14 loukkaantunutta

Raumalla valtatie 8:lla sattui iltapäivällä vakava liikenneonnettomuus.

Tilataksi ja henkilöauto kolaroivat rajusti Unajan kylän kohdalla. Satakunnan Kansan mukaan kolarissa loukkaantui vakavasti raumalainen pariskunta ja taksinkuljettaja.

Pikkubussissa oli matkustajana 11 koululaista Pyhärannasta. Heidät vietiin Rauman terveyskeskuksen ensiapuun, mutta Satakunnan Kansan tietojen mukaan vammat olivat lieviä.

Onnettomuuspaikalle saapui loukkaantuneiden avuksi Satakunnan pelastuslaitoksen ensihoitohenkilöstön lisäksi lääkäriambulanssi ja Medihelin pelastushelikopteri.

Kolari sattui hieman ennen kello neljää. Raumalaisen naisen kuljettama henkilöauto odotti kääntymisvuoroaan risteyksessä, kun Rauman suunnasta ajanut pyhärantalainen tilataksi ajoi sen perään. Molemmat autot suistuivat oikealle ojaan.

Naisen kyydissä ollut mies loukkaantui vakavimmin ja hänet kiidätettiin helikopterilla hoidettavaksi Turun yliopistolliseen keskussairaalaan. Myös nainen loukkaantui vakavasti. Häntä hoidetaan Satakunnan keskussairaalassa. Taksinkuljettaja toimitettiin myös Turun yliopistolliseen sairaalaan.

Onnettomuuspaikka valtatie 8:lla saatiin raivattua iltakuuden aikoihin. Liikenne sujuu normaalisti. Toinen kaistoista oli poissa käytöstä kaksi tuntia.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.