Mainos

Vakava ampumavälikohtaus Helsingin Mellunmäessä

Poliisin mukaan teosta epäilty vanhus on alustavassa puhuttelussa tunnustanut ampuneensa poikaansa sekä kahta muuta henkilöä.

Kolme ihmistä on loukkaantunut Helsingissä Mellunmäen metroaseman lähettyvillä tapahtuneessa ampumavälikohtauksessa.

Poliisi on pidättänyt 77-vuotiaan miehen epäiltynä kolmesta tapon yrityksestä. Yksi uhreista on miehen yli 50-vuotias poika, joka loukkaantui vakavimmin. Hänet on viety leikattavaksi. Myös kaksi muuta uhria on toimitettu sairaalaan, mutta heillä ei ole hengenvaaraa.

Mies ampui uhreja Korvatunturintie 1:n edustalla. Vammoja sai myös vanhuksen tuntema, yli 50-vuotias nainen, joka oli ampumishetkellä taksissa talon luona. Taksinkuljettajana toiminut noin 40-vuotias mies selvisi ammuskelusta lievin vammoin. Vanhus ampui taksiin oven ja ikkunan läpi käsiaseella.

Poliisi saapui nopeasti paikalle ja otti ampumisesta epäillyn miehen kiinni tapahtumapaikan läheisyydestä. Poliisi ei joutunut käyttämään voimakeinoja. Poliisi aloitti nopeasti vakavimmin loukkaantuneen miehen ensiavun.

Epäilty oli humalassa

Epäilty asuu tapahtumapaikan läheisyydessä. Ampumisessa todennäköisesti käytetty käsiase on luvallinen. Miehellä on luvat myös noin puoleenkymmeneen muuhun aseeseen. Hänellä ei ole rikollista taustaa.

Poliisin mukaan vanhus on tunnustanut ampumisen alustavassa puhuttelussa, mutta teon motiivista ei ole tietoa. Epäilty oli ampumishetkellä päihtynyt.

Jutun tutkinta jatkuu huomenna mm. epäillyn, asianomistajien ja todistajien kuulusteluilla.

(MTV)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.