Mainos

Vain 8 suomalaista on saavuttanut Mount Everestin

Anne-Mari Hyryläisen ja Sky Climbers -tiimin matka etenee kohti Mount Everestin huippua. Kaikkiaan vain kahdeksan suomalaista on saavuttanut vuoren huipun, onko Anne-Mari yhdeksäs ja ensimmäinen nainen?

Kuuntele Anne-Marin uusin video, jossa on hänen laaja haastattelunsa. Kuulet videolta, millä mietteillä Anne-Mari on vain hetki ennen elämänsä ehkä suurimpaa koitosta.

- Everest ja sen saavuttaminen olisi unelmieni täyttymys, Anne-Mari kuvailee.

Anne-Mari kunnioittaa vuorta vielä entistä enemmän nyt, kun hän yrittää päästä sen huipulle.

- Arvostan ja kunnioitan vuorta todella paljon, hän jatkaa.

Anne-Marin viimeisimmät kuulumiset

Katsomo-video ei ole saatavilla

Anne-Marin tavoitteena on nousta ensimmäisenä suomalaisena naisena Mount Everestin huipulle! Hänen matkastaan dokumentoidaan kansainvälinen dokumenttielokuva. Helmi saa seurata Anne-Marin videopäiväkirjoista matkan etenemisestä päivittäin toukokuussa suuniteltuun nousuyritykseen asti.

Helmi-risteily 8.5.2010 ajoittuu samaan aikaan kuin Anne-Marin suunniteltu nousuyritys. Pidetään peukkuja, että nousu onnistuu, ja Helmi-viiri kohoaa 10-vuotissyntymäpäivän kunniaksi maailman huipulle! Vapaalla ja viihteellä ohjelmasta soitellaan myös matkan varrella Anne-Marille suorasta lähetyksestä.

Tule Helmen mukana kannustamaan Anne-Maria hänen huikeassa seikkailussaan!Videopäiväkirjoja on kuvattu 16.3. alkaen. Pääset katsomaan kaikki valmisteluvaiheen päiväkirjamerkinnät MTV3Katsomosta Helmen sivuilta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.